آ

  • آذرپژوه، الهام تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

ا

  • احسانی، محمدرضا پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • احمدی زاده، سارا تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • اسلامی، مرتضی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • اسمعیلی، محسن مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • امینی راستابی، جواد بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

ب

  • بختیاری، مریم بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • بدیعی، فوژان پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • بی مکر، ماندانا بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • بهرامی، هادی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

پ

  • پیکری، رویا اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • پوراحمد، رضوان بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

ت

  • تجددی طلب، کبری اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

ج

  • جعفری، علیرضا مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

  • جهانبخشیان، نفیسه تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

ح

  • حامدی، شکوه السادات بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

  • حجت الاسلامی، محمد تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • حجت الاسلامی، محمد اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

  • حسن زاده خانکهدانی، حامد تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

خ

  • خامه، مریم بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

د

  • دانشی، محمد اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • دهدشتی، الهام تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

ر

  • راد، بهار تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • رضوی، سید محمد علی مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]

ز

  • زارعی، محمد امین بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

  • زمردی، شهین تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • زندی، محسن بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

س

  • سلطانی، مصطفی تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

ش

  • شاکر اردکان، احمد تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]

  • شرایعی، پروین تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]

  • شهیدی، احمد اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • شواخی، فروغ تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

ص

  • صالحی پور، فریده بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

ع

  • عظیمی نژادیان، هادی مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]

  • علی‌پناه، فتانه اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]

  • علیزاده، آیناز مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]

غ

  • غیاثی طرزی، بابک بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

ف

  • فرجی، علیرضا بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • فرخی، فلورا پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

ق

  • قراچورلو، مریم بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]

  • قربانی، محمد بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]

  • کرامت، جواد بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

گ

  • گلی موحد، غلامعلی بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • گنجلو، علی بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]

  • گودرزی، فرزاد مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کن‌های خورشیدی (مطالعه موردی: خشک‌کن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]

ل

  • لطیفیان، مسعود تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

م

  • محبی، محبت بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • محمدی، عادله بررسی ترکیبات ضد تغذیه‌ای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]

  • محمدپور، ایران تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]

  • محمدی ثانی، علی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

  • مرادی، مهدی مقایسۀ مدل‌های ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیش‌بینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقه‌های سیب‌زمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]

  • میرزاآقابیگ، سمانه بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • مستعان، احمد تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]

  • مصلحی شاد، مریم تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • مهریار، لاله مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]

  • مولوی، هومان اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]

ن

  • نجف نجفی، مسعود ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتی‌کوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]

  • نصرآبادی، محمداسماعیل تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

  • نصیرپور، علی بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]

  • نقی پور، فریبا بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم‏ چرب و کم ‏کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]

  • نوائیان قاسمی، شمیم تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]

  • نوری توپکانلو، حماد تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]

ه

  • هاشمی، مجید بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]

  • هاشمی، مریم پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]

  • هاشمی روان، مهناز بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]

  • هنرور، مسعود بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیش‌دار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]

ی

  • یاسینی اردکانی، سید علی اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]

  • یزدان پناه، احسان اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]